7/30/2018

حضور 800 شرکت از 10 کشور در نمایشگاه الکامپ/ وجود زمینه‌های متعدد برای تحول دیجیتال در ایران/ دریافت نشان برتر در زمینه‌ی حفاظت از کودکان از دبیرکل ITU

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به برگزاری نمایشگاه الکامپ با حضور 800 شرکت از 10 کشور، بیان کرد: 450 شرکت استارتاپ در الکامپ شرکت دارند که نقش زنان در این زمینه 30 درصد است

مهندس آذری جهرمی در دیدار با وزیر زنان اندونزی با اشاره به اینکه سفر متقابل مقامات بلند پایه در سال ‍‌های اخیر مبین اراده دو کشور بر ادامه رابطه است، گفت: بین ایران و اندونزی رابطه ای توام با دوستی و درک متقابل وجود دارد و دو کشور مسلمان مشترکات فرهنگی زیادی دارند و مبادلات تجاری آنها نیز رو به رشد است.

وی، ادامه داد: خوشحالم که مسوولیت کمیسیون اقتصادی دو کشور بر عهده اینجانب گذاشته شده است و در حال پیگیری برگزاری سیزدهمین کمیسیون مشترک دو کشور هستیم.

آذری جهرمی، با تشکر از همتای اندونزیایی برای شرکت در این همایش، گفت: بزرگترین رویداد کشور در حوزه فناوری اطلاعات در حال برگزاری است و نزدیک به 800 شرکت از 10 کشور در این دوره الکامپ حضور دارند.

وزیر ارتباطات، با اشاره به اینکه برنامه توسعه اقتصاد دیجیتال را در دستور کار قرار داده ایم، خاطرنشان کرد: در ایران زمینه های متعددی برای تحول دیجیتال وجود دارد به طوری که می توان آن را در حوزه کشاورزی، انرژی، محیط زیست، سلامت و سایر حوزه ها مشاهده کرد و ما در حال برنامه ریزی تبیین زیرساخت‌های توسعه دیجیتال در ایران هستیم.

وی، درباره نمایشگاه الکامپ نیز توضیح داد: فناوری اطلاعات یکی از حوزه هایی است که در آن موضوع جنسیت مطرح نیست چون مبتنی بر خلاقیت است و امکان برابر را برای همه ایجاد می کند و در این دوره نمایشگاه بیش از 450 شرکت استارتاپ حضور دارند.

آذری جهرمی، با اشاره به بازدید از نمایشگاه الکامپ، افزود: حتما شما هم برای بازدید به این نمایشگاه بروید و بینید زنان ایرانی با اشتیاق کسب و کارهایی را بنا کرده اند و حتی گروهی از خانم ها یک استارتاپ برای صادرات فرش ایران راه اندازی کرده اند و حدود 30 درصد زنان در فعالیت‌های استارتاپی کار می کنند و این الگوی خوبی برای تشویق سایر افراد برای فعالیت در این زمینه است.

وزیر ارتباطات، درباره حفاظت از کودکان در فضای مجازی، گفت: ایران امسال موفق شد نشان برتر را در زمینه حفاظت از کودکان از دبیرکل ITU دریافت کند.

وی ادامه داد:  برای حفاظت از کودکان روی سیم کارتها اکوسیستمی برای کودکان تعریف کرده ایم و تبلت و گوشی های خاص مخصوص کودکان هم داریم که قابلیت ویژه آنها کنترل توسط والدین است و بیش از چند هزار نرم افزار اختصاصی نیز برای سرگمی کودکان ایجاد کرده ایم.

اعلام آمادگی برای همکاری در ارایه اینترنت پاک به کودکان

یوحنا یمبسه وزیر زنان اندونزی با اشاره به اینکه دومین باری است که به تهران سفر می کند، گفت: از دعوت شما برای سمینار بین المللی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمندسازی زنان تشکر می کنم. من سال قبل اینجا بودم و با معاونان رییس جمهور ملاقات کردم و در این دیدارها گفت‌وگوهای مفیدی داشتیم و یک تفاهم نامه نیز به امضا رسید.

وی، با اشاره به سفر ابتکار به اندونزی، گفت: در زمینه حفاظت از کودکان می توانیم با هم همکاری داشته باشیم.

یمبسه، با بیان اینکه اندونزی بزرگترین کشور مسلمان جهان است خاطرنشان کرد: 87میلیون نفر از جمعیت کشور من را کودکان تشکیل می‌دهند و امیدوارم بتوانیم در این زمینه زمینه و سایر زمینه ها همکاری خوبی داشته باشیم.

وزیر زنان اندونزی، تصریح کرد:  با همکاری چند وزارت خانه دیگر یک استراتژی ملی داریم  و برای حمایت از زنان، کودکان و پیشگیری از قاچاق انسان، با همه سازمانها مرتبط همکاری خوبی کرده ایم.

وی، با بیان اینکه 23 میلیون نفر از کودکان اندونزیایی از اینترنت استفاده می کنند و برای امنیت آنها از فیلترینگ استفاده می کنیم، خاطرنشان کرد: ما با وزارت ارتباطات اندونزی و چند ارگان دیگر نه تنها در داخل کشور بلکه در خارج از کشور همکاری می کنیم به طوری که با 50 کشور دیگر عضو یک نهاد هستیم.

وزیر زنان اندونزی، با بیان اینکه با کشورهای فیلیپین و انگلیس همکاری خوبی برای جلوگیری از پورنوگرافی داریم تصریح کرد: تمایل داریم با ایران نیز در زمینه حفاظت از کودکان در دنیای مجازی همکاری داشته باشیم.

یمبسه، بیان کرد: ما در این زمینه تجربیات خوبی داریم و می توانیم این تفاهم را در جلسه کارشناسی بررسی کنیم و در این زمینه موافقتنامه ای امضا کنیم.

منبع:سیتنا

related images